Відправляємо від 1 до 4 робочих днів. Call-центр не працює, замовляйте онлайн. Мінімальне замовлення 600 грн. Детальніше >>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн. – Пт. 9:00–19:00

Сб. – Нд. вихідні

0
Мій кошик
Опис

Сублімована туристична їжа «Ризото по-балканськи». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих країв поєднання м'яса й рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами — усім тим, чим славиться південна кухня. «Ризото по-балканськи» — одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.

 

     

 

Сублімовані страви Trek'n Eat створено для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Вони чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Ризото по-балканськи

• виготовлено методом сублімаційного сушіння

• не містить глютену

• 100% натуральних складників

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C

• міцне водостійке паковання

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 190 г, готового – 650 г

 

Склад: рис довгозернистий 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селеру), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий екстракт, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину

Маса сухого м'яса: 21 г (близько 83 г свіжого м'яса)

Алергени: молоко, селера

Енергетична цінність паковання: 752 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації складається з 3 етапів:

 

1. Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.

Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сублімати ризото по-балканськи Trek'n Eat

Артикул 30202009
В наявності
675 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Кількість порцій
1.5
Характеристики
Тип Основна страва
Вага сухої страви 190 г
Особливості Без глютену
М'ясо Яловичина
Технологія Сублімація
Кількість порцій 1.5
Країна реєстрації бренду Швейцарія
Країна виробництва Німеччина
Штрих-код (EAN) 4015753202096
  • Новою поштою у відділення або поштомат.
  • Кур'єром Нової пошти за вашою адресою.

Упаковка і відправка займає від 1 до 4 робочіх днів.

Ми повідомимо вам заплановану дату відправки на пошту та смс протягом 1 робочого дня після оформлення замовлення.

Більше інформації про доставку

  • На сайті карткою.
  • Готівка або картка при отриманні.
  • Безготівковий розрахунок . 

Для відправки велосипеда накладним платежем, нам знадобиться передоплата 20%.

Підтримуємо гарантію виробника на всі товари. Якщо протягом гарантійного терміну ваш товар вийшов з ладу, ми відремонтуємо його або замінимо на новий.

Більше інформації про гарантію

Вгору