Кількість
|
Вартість
|
||
|
Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix — суміш для приготування цілозернового хліба у польових умовах. Чудовий варіант для сніданку в походах, велоподорожах, у гірському базовому таборі. Класичний цілозерновий хліб, на 100% складається з натуральних інгредієнтів. Легкий у приготуванні й надає достатньо енергії для денної активності.
Приготування
Пересипте вміст у посудину. Додайте 330 мл теплої води, ретельно вимісіть суміш до утворення тіста. Дайте тісту відпочити принаймні 20 хвилин, а потім сформуйте з нього хлібину або булочки. Тісто слід випікати у вогнетривкому посуді (наприклад, туристичному казанку), злегка змащеному жиром, на належній відстані від вогнища. Температура випікання — приблизно 220°C.
Хліб Trek'n Eat ідеально смакує з вершковим чи арахісовим маслом та сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону.
Характеристики
- Вага нетто: 500 г
- Час випікання: хліб 40–50 хв, булочки 15–25 хв
- Кількість готового продукту: близько 830 г
- Склад: борошно пшеничне цілозернове (80%), крупа вівсяна (7%), борошно житнє цілозернове (4%), суха закваска (натуральне ферментоване житнє борошно), сіль кухонна йодована, дріжджі сухі та ін.
На 100 г продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 1433 / 342 |
Білки | 13 г | |
Жири | 1.9 г (насичених 0.3 г) | |
Вуглеводи | 64 г (цукрів 2.1 г) | |
Клітковина | 6.5 г | |
Сіль | 1.9 г |
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.
Trek'N Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.