Кількість
|
Вартість
|
||
|
Готовий цільнозерновий хліб у герметичному пакованні від швейцарського бренду Trek'n Eat. Зберігається до 2 років. Консервація з використанням азоту дозволяє надовго зберегти смакові й текстурні властивості продукту. Хліб має повністю натуральний склад без консервантів та підсилювачів смаку.
Готовий хліб Trek'n Eat зручно брати в автомандрівки, на багатоденні кемпінги чи рибалку. Консервація дає можливість поласувати м'якою ароматною випічкою в умовах, де немає звичного доступу до продуктів: у гірському базовому таборі чи в експедиції. Завдяки великому терміну придатності хліб Trek'n Eat можна зберігати в домашньому запасі на випадок надзвичайної ситуації — стихійного лиха, бойових дій, окупації, перебоїв із постачанням.
Особливості консерви Trek'n Eat Whole Grain Bread
- На 100% складається з натуральних інгредієнтів.
- Підходить для вегетаріанців.
- Має особливий смак завдяки тривалому випіканню протягом 20 годин.
- Нарізаний скибками й готовий до вживання.
- Фасування за допомогою вакууму та азоту створює всередині паковання безкисневе середовище, несприятливе для мікроорганізмів.
- Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окиснення, перепадів температури, сонячних променів та комах.
- Щоб розкрити паковання, інструменти не потрібні – достатньо потягнути за кільце на мембрані.
- Після розпакування банка зручно закривається пластиковою кришкою.
Хліб Trek'n Eat ідеально смакує з вершковим або арахісовим маслом та сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону.
Склад: борошно житнє цілозернове, вода, сіль, дріжджі
Термін придатності: 2 роки від дати виготовлення
На 100 г продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 759 / 180 |
Білки | 5.2 г | |
Жири | 1.2 г (насичених 0.2 г) | |
Вуглеводи | 32.3 г (цукор 3.2 г) | |
Клітковина | 9.6 г | |
Сіль | 1.1 г |
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.
Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.