Кількість
|
Вартість
|
||
|
Страва швидкого приготування «Сочевиця з шинкою» від німецького виробника Travellunch.
Сочевиця — бобова культура, відома ще з часів стародавніх цивілізацій. Це чудове джерело рослинного білка і корисних мікроелементів.
Сублімати Travellunch «Сочевиця з шинкою» містять по-справжньому ударну дозу білка — 23 грами на 100 грамів, що перевищує вміст білка в більшості видів чистого м'яса. Ця страва на відмінно відновить сили в кінці активного дня.
Приготовано методом сублімації — видалення вологи в вакуумі. Сублімовані страви дуже просто готувати в польових умовах: треба залити в пакет гарячу воду, перемішати та зачекати декілька хвилин. За цей час продукти відновлюють втрачену вологу, збільшуються в об'ємі в 2–3 рази, та стають схожими на свіжоприготовані.
Пакети з сублімованими стравами — справжня знахідка у подорожах, походах і експедиціях. Вони легкі, поживні, економлять час і паливо при приготуванні.
Особливості
- Приготовано методом сублімаційного сушіння.
- Готується за 10 хвилин.
- Зручно їсти прямо з пакету.
- Термін придатності 5 років.
- Не боїться перепадів температури і високої вологості.
- Вироблено в Німеччині.
Склад: сочевиця 31%, текстурований соєвий білок, пальмова олія, крохмаль модифікований, шинка 10% (свинина 74%, сіль, декстроза, стабілізатор: E450, нітрит натрію), смажена цибуля 6% (цибуля 76%, пшеничне борошно), сироватковий білок, сіль, мальтодекстрин, морква, екстракт дріжджів, томатний порошок, цибуля, зелень, спеції.
Алергени: глютен, соя, молоко.
Енергетична цінність на 100 г сухого продукту: 443 ккал
Харчова цінність на 100 г сухого продукту: білки 23 г; вуглеводи 39 г (в т.ч. цукор - 9,2 г); жири 20 г; сіль 5,3 г; клітковина 4,7 г
Про технологію сублімації
Вакуумно-сублімаційна вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Технологія сублімації складається з 3 етапів:
- Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке заморожування перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту.
Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес. - Наступний етап — власне процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи.
- Готові продукти пакується в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються 5 років, незалежно від зовнішньої температури та вологості.