Відправляємо від 1 до 4 робочих днів. Call-центр не працює, замовляйте онлайн. Мінімальне замовлення 600 грн. Детальніше >>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн. – Пт. 9:00–19:00

Сб. – Нд. вихідні

0
Мій кошик
Опис

Рис з яловичиною в соусі з томатів і болгарського перцю — страва швидкого приготування від німецького виробника Travellunch.

Приготовано методом сублімації — видалення вологи в вакуумі.

Сублімовані страви дуже просто готувати в польових умовах: треба залити в пакет гарячу воду, перемішати та зачекати декілька хвилин. За цей час продукти відновлюють втрачену вологу, збільшуються в об'ємі в 2–3 рази, та стають схожими на свіжоприготовані.

Сублімати не містять консервантів та мають високу харчову цінність.

Пакети з сублімованими стравами — справжня знахідка у подорожах, походах і експедиціях. Вони легкі, поживні, економлять час і паливо при приготуванні.


Особливості

  • Приготовано методом сублімаційного сушіння.
  • Готується за 10 хвилин.
  • Зручно їсти прямо з пакету.
  • Термін придатності 5 років. При цьому страва не містить консервантів.
  • Не боїться перепадів температури і високої вологості.
  • Вироблено в Німеччині.

Склад: рис 52%, пальмова олія, крохмаль модифікований, яловичина 5%, томатні пластівці, смажена цибуля 4% (цибуля 76%, пшеничне борошно), томати, сіль, мальтодекстрин, болгарський перець 2%, борошно рисове, дріжджовий екстракт, цибуля, цукор, спеції, соняшникова олія, карамельний сироп.

Алергени: глютен.

Енергетична цінність на 100 г сухого продукту: 405 ккал

 

Про технологію сублімації

Вакуумно-сублімаційна вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності.

Це здорове і натуральне харчування, яке не містить консервантів — при цій технології вони просто не потрібні.

 

Технологія сублімації складається з 3 етапів:

  • Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке заморожування перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту.
    Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.
  • Наступний етап — власне процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи.
  • Готові продукти пакується в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються 5 років, незалежно від зовнішньої температури та вологості.
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сублімати рис з яловичиною та перцем Travellunch (2 порції)

Артикул 50249
Немає в наявності
567 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар у обране
Характеристики
Тип Основна страва
Вага сухої страви 250 г
Вага готової страви 850 г
Особливості Без лактози
М'ясо Яловичина
Технологія Сублімація
Кількість порцій 2
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробництва Німеччина
Штрих-код (EAN) 4008097502496
  • Новою поштою у відділення або поштомат.
  • Кур'єром Нової пошти за вашою адресою.

Упаковка і відправка займає від 1 до 4 робочіх днів.

Ми повідомимо вам заплановану дату відправки на пошту та смс протягом 1 робочого дня після оформлення замовлення.

Більше інформації про доставку

  • На сайті карткою.
  • Готівка або картка при отриманні.
  • Безготівковий розрахунок . 

Для відправки велосипеда накладним платежем, нам знадобиться передоплата 20%.

Підтримуємо гарантію виробника на всі товари. Якщо протягом гарантійного терміну ваш товар вийшов з ладу, ми відремонтуємо його або замінимо на новий.

Більше інформації про гарантію

Вгору