Кількість
|
Вартість
|
||
|
Містка решітка Кемпінг BQ-61 добре підходить для готування м'яса, птиці та риби.
Конструкція розрахована на приготування шматочків різного розміру, що особливо зручно при смаженні м'яса.
Особливості
- Довга дерев'яна ручка не нагрівається і зручна у використанні.
- Надійна система фіксації.
- Міцні прути витримують вагу продуктів і не деформуються при високій температурі.
- У комплекті тканинний чохол.
- Довговічна і практична.
Характеристики
Матеріал: хромована сталь
Розмір робочої поверхні: 43 х 33 см
Товщина прутів: 4,5 х 3,0 х 1,7 мм
Довжина ручки: 15 см
Довжина решітки: 65 см
Вага: 1,16 кг
Підказки
- Перш ніж готувати, прожарте решітку над вогнем і змастіть її маслом, щоб їжа пригорала.
- Розміщуйте решітку з м'ясом на мангалі після того, як вугілля покриється тонким шаром попелу.
- Змастіть їжу маслом або маринадом для того, щоб посилити карамелізацію і зробити смужки від гриля яскравішими. Якщо ви знехтуєте цим, соки випаруються під час приготування, і їжа вийде сухішою.
- Знявши їжу з вогню, перш ніж нарізати її на шматочки, дайте м'ясу, рибі чи птиці охолонути 5-10 хвилин. За той час соки встигнуть рівномірно розподілитися по шматку.
- Чиста решітка — запорука смачних страв. Пригорілі залишки їжі та соусів викликають спалахи полум'я, тому після кожного використання не забувайте мити решітку.