Кількість
|
Вартість
|
||
|
Містка решітка Кемпінг BQ-46 чудово підходить для готування м'яса, птиці та риби різних розмірів: від маленьких до великих.
Особливості
- Довга дерев'яна ручка не нагрівається і зручна у використанні.
- Надійна система фіксації.
- Міцні прути витримують вагу продуктів і не деформуються при високій температурі.
- У комплекті тканинний чохол.
- Ідеально для стейка.
Характеристики
Матеріал: хромована сталь
Розмір робочої поверхні: 25 х 31 см
Товщина прутів: 4,5 х 2,8 х 1,8 мм
Довжина ручки: 15 см
Довжина решітки: 65 см
Вага: 0,735 кг
Підказки
- Перш ніж готувати, прожарте решітку над вогнем і змастіть її маслом, щоб їжа пригорала.
- Розміщуйте решітку з м'ясом на мангалі після того, як вугілля покриється тонким шаром попелу.
- Змастіть їжу маслом або маринадом для того, щоб посилити карамелізацію і зробити смужки від гриля яскравішими. Якщо ви знехтуєте цим, соки випаруються під час приготування, і їжа вийде сухішою.
- Знявши їжу з вогню, перш ніж нарізати її на шматочки, дайте м'ясу, рибі чи птиці охолонути 5-10 хвилин. За той час соки встигнуть рівномірно розподілитися по шматку.
- Чиста решітка — запорука смачних страв. Пригорілі залишки їжі та соусів викликають спалахи полум'я, тому після кожного використання не забувайте мити решітку.